Săptămâna națională a Căsătoriei!

0 comment

E Săptămâna Națională a Căsătoriei, sărbătorită în câteva țări din lume. Desigur, 14 februarie e în cadrul acestei săptămâni. Care este încurajarea noastră? Să nu uitați că dragostea vine de la Dumnezeu, și căsnicia implică dragoste și jertfă mai presus de sentimente. Să nu uitați că o căsnicie nu este solidă doar datorită unor zile mai speciale în timpul anului, ci zi de zi suntem puși în fața unor alegeri care fie ne vor apropia unul de celălalt, ca și soț și soție, fie ne vor îndepărta. „Happy marriages do not just happen” spune un autor. Într-adevăr, așa cum nimic nu este ceea ce este la întâmplare, la fel e și în cazul căsniciei.

Așadar, nu vă puneți toate așteptările și speranțele într-o zi sau o cină romantică. Deși bine-venite, ele vor fi de folos și vor clădi relația voastră doar dacă i se oferă căsniciei locul și rolul cuvenit și în celelalte 364 de zile.

„Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate.” (1 Corinteni 13) Haideți să ne străduim să incorporăm cât mai multe din ingredientele găsite in 1 Corinteni 13 în viața noastră, și căsnicia noastră va acea de câștigat!

Related Posts

Leave a Comment